Koliko nalazite sebe u NW textovima?

Započeo Baki, guess who?, Avgust 22, 2005, 11:41:52

prethodna tema - sledeća tema

Faustus

Da Elizabeth! (ovo je bilo izlizano vec kada sam se prvi put slozio sa tobom :) ) My exact same thoughts! Mogu im komotno dati Nobelovu nagradu za najbolje lirike za ovu pesmu :) To je nesto ocigledno, a tako tesko izgovorljivo... Nesto sto mudar (pretpostavljam) covek shvata sa sazrevanjem i ne dopusta da ga to povuce ili sroza, vec upotrebljava to saznanje u svoju i korist drugih ljudi. Tuomase, ljubimo te zrelog :lol:
We're just a second in time
The last in the line
Of the prey that walks the Earth
Good and evil combined!

This is my church of choice,
Love's strength standeth in love's sacrifice!

You can't buy peace of mind in a fuckin' store,
You could do with less but you all want more!

NIJE SVAKO KO LUTA IZGUBLJEN

"Destiny is an excuse for those who don't have the strength to fulfil their wishes. Everything is possible. Even the impossible."
Tuomas Holopainen

~Nymphadora~

Plakala sam uz forever yours i kad sam gledala kraj end of an era, ali ne pronalazim se u tekstovima. pre će biti da mogu da se osetim, dok slušam pesme, kao tuomas dok ih je pisao ili kako već. mislim, moj život nije opisan u njihovim pesmama.....
However cold the wind and rain,
I'll be there to ease up your pain.
However cruel the mirrors of sin,
Remember, beauty is found within.

~Nymphadora~

Pa tako nešto. Osetim se kao da sam JA to pisala, iako nema veze s mojim životom (derište od 13 godina, pametnjakovićka :mrgreen:, boring life with boring people in boring town......jedino zajedničko sa tuomasom mi je kreativnost ali na sasvim drugim poljima.... i možda što sam ,,neshvaćena", ali zabole me da nekome pričam o tome-lepo mi je ovako)

skurk

Pimpek moj je Tuomas neshvaćen. On piše izlizanu kvazipoeziju kojom će mamiti uzdahe obožavateljki.
Mislim, sada.
I CEASE TO EXIST
AS MY FORMER SELF
SYNTHETICALLY REVIVED.

I don't have low self-esteem. I have low esteem for everyone else.

~Nymphadora~

Ja sam govorila o pesmama iz stare ere. Ovo sad mi je shit.

Anubis

Potpuno....

Zato mislim da mi se i svidio Nightwish ....Zato jer nije samo  bozanstvena glazba u pitanju....  Nego i tekstovi,  cinjenica da se pronalazim u svakom tekstu , u svakom stihu pomalo....Inace Dead boys Poem Je MOJA pjesma ,cak i svaka nota je prica za sebe ko da prica sebi svojstvenu pricu <3..ma svaki doslovno svaki stih je ja...... Inace najdraza.....    Mada .. u svemu se pronalazim   Nightwish  nije dio mog zivota samo...On jest moj zivot....
Od  While your lips are still red do Slaying the dreamera  i poruka koju ona nosi te  od Ghost love scorea do  PATP(Posebice)    Ma svaka pjesma  u neku ruku sadrzi mene...
Tuomas je Neshvacena dusa  kao i svaki umjetnik nasla svoje u    ovome bendu, dapace Tuomas cijeli svoj zivot  stvara  muziku i u muzici je...Escapist, paradise seeker endeed   :) :)   
"A lonely soul   an ocean  soul"

Tuomas tvrdi kako je Dead boys  poem njegoa najosobnija  pjesma i najdraza pretpostavljam pa  ako ikada cu licno upoznat   Tuomasa razgovarat cemo o toj pjesmi xD...

Volim...<3   

100%  sebe  nalazim u svakoj pjesmi i   kada umrem  zelim da mi pise  urezano na nadgrobni spomenik
"I live no more to shame nor me nor you...I m sorry"

~Nymphadora~

Citat: Anubis poslato Novembar 03, 2010, 09:43:11

Tuomas je Neshvacena dusa

Haha ja mislim da on misli (jbt koja konstrukcija xD) da je neki neshvaćeni genije, ono na foru amarant spota - anđeo koji je došao na zemlju a ljudi nisu prepoznali njegovu lepotu i odbacili ga, ali on se vraća gde pripada,,In heaven my masterpiece will finaly be sung..."... I da je pomalo umišljen ,,The great ones are all dead, and I'm tired too"......

Citat: Anubis poslato Novembar 03, 2010, 09:43:11

100%  sebe  nalazim u svakoj pjesmi i   kada umrem  zelim da mi pise  urezano na nadgrobni spomenik
"I live no more to shame nor me nor you...I m sorry"

Nisam to znala :shock:
Ali obožavam taj stih....

I da mislim da on sebi pripisuje sve što je Tarja postigla, a da je ona nezahvalna kučka, da izvinete na izrazu - Wake up, move the weed! See me ruined by my own creation....Happy hunting, you double - faced carnivore....

Winter's Son

Nene, Wake up, move the weed, you'd be nothing without me...
Mislim da ne bi trebao svirati tu pemsmu posle onog sranja sa pismom i njenim izbacivanjem...
Citat: Winter's Son poslato Januar 30, 2009, 18:59:53
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:
"Ja kad serem, serem sa stilom..."

Anubis

Nyphadora,  Ja jos neznam multiple citirat djelove ovako jedno po jedno pa ...xD

Ovo prvo kaj si mi quote-ala....

Svi smo mi neshvaceni geniji  u dusi.....Neki vise neki manje...  Tuomas nije nista posebno...Bio bi on Umjetnik velki artista i sve i bez Nightwisha....... Sa Nightwishem je samo dobio priliku ispricat svoju pricu  sviijetu   kroz pjesmu.... Mi samo za njega znamo zato jer je u Nightwishu inace neznam tko bi obratio pozornost na njega  no on bi ostao ono sto je u dusi.... Pa i svi zelimo izrazit sebe drugim ljudima, pa lol zato komuniciramo, zato nam trebaju drugi..... Zato volimo  itd itd... :D:D   lol ovo nije opravdavanje Tuomasa   samo da znate....  :D lol....

drugi quote-   sorry mislis da je stvarno tako??č...Tko je osmislio ideju Nightwisha,  Tarja ili on??.....   ON   On je stvorio iz nicega nesto.....Tarja je eto cuda tako   godsent  i ima Takav bozanstven glas  da je to stvoriloo  jednim djelom ID Nightwishev  ali sam kreator Nightwisha je Tuomas...Nightwish bi bio itekako dobar bez Tarje....Jest  da nebi bio ni trunka ovog sto je sad ali bi bio dobar.....Mozda ne bi tolko trajao ali bi ipak bio..Kaj...gle...Tarja nije bila glavna....   stovise ona je i protjerana ZBOG MARCHELA I ZBOG NJEGOVE POHLEPE   tog menadjeza  i jednostano  Tuomas je bio predf pitanjem da ju odreze....Nju ili cijeli Nightwish.....Kak ne razumijete lool....

"Its not the  tree that forsakes the flower  but the flower that forsakes the tree"    Istina  ova  pjesma je  nastala iz mrznje prema Tarji i zajerbancije  ali s jednim ovijmm stihom se slazem....Kak ne kuzis Nymphadora da     je  To mogao biti kraj Nightwisha da su nju zadrtzali......brzo bi pali..Ne Tuomas je gledao u buducnost svog benda..Ne u buducnost Tarje...AMEN  DOSTA  O TOME  lol.....
XDXDXD   

Winter's Son

OK, disqsija o tome neka se preseli na adekvatan topic.

N E way, nisam se pronashao u ovom novom albumu, mada mi je 7DTTW najprimirishljivija stvar sa albuma...
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:

~Nymphadora~

"Its not the  tree that forsakes the flower  but the flower that forsakes the tree"
To sam shvatila, Tarja je ta koja je napustila NW, a ne NW nju. Ali ako dovedu biljku - mesožderku umesto cveta koji je rastao i cvetao s drvetom, to više nije isto drvo.

I bolje da je ceo NW propao, nego ovo ,,krpljenje". Mogao je da odreže ceo NW pre nego što je postao Nightshit.

@Ne pronalazim se uopšte.

GhostLoveScore

Ja se pronalazim u mnogim pesmama, skoro svim, ali nije bilo te uz koju sam plakala. Dobro, jeste, Angels fall first, jer mi je zivot tad bio sj***n, inace se trudim da budem na neki nacin optimista i da me doticu samo krupne stvari. Mada postoje pesme uz koje se rastuzim, ali opet je to vezano za period zivota u kojem sam ih slusala. Ali tekstovi, samo i po sebi, kao i Tarjin glas uvek me dotaknu i ono, pravo su ogledalo moje duse :)
They were the first ones to see, they are the last ones to bleed.

moth

Pa da, Angels fall first i one dve pesme sa Demoa su definitvno najemotivnije, i kamen bi se uz to rasplakao :D
Dead Boys Poem isto...

Ja se pronalazim na Once-u najvishe. Trenutno, Higher than Hope i Dead Gardens...
And then we turn around and find all forests gone,
and find all stars and stories gone
And then we turn around and find all faeries gone,
and find all dragon faeries gone

Winter's Son

Ak' neko moze da nadje sebe u ovom zanjem albumu kom ne mogu ni imena se setiti, dajem glavu (od starijih ljubitelja NWa (god slushanja, ne RL god))...
Deep Silent Complete 4eva'...

Escapist

Ja se najvise pronalazim u Escapist

" A nightgale in a golden cage
Thats me locked isnide realitys maze..."

I onaj deo

" This is who i am
Esacpist
Paradise seeker"
This is who i am,
Escapist,
Paradise seeker