Potpuno....
Zato mislim da mi se i svidio Nightwish ....Zato jer nije samo bozanstvena glazba u pitanju.... Nego i tekstovi, cinjenica da se pronalazim u svakom tekstu , u svakom stihu pomalo....Inace Dead boys Poem Je MOJA pjesma ,cak i svaka nota je prica za sebe ko da prica sebi svojstvenu pricu <3..ma svaki doslovno svaki stih je ja...... Inace najdraza..... Mada .. u svemu se pronalazim Nightwish nije dio mog zivota samo...On jest moj zivot....
Od While your lips are still red do Slaying the dreamera i poruka koju ona nosi te od Ghost love scorea do PATP(Posebice) Ma svaka pjesma u neku ruku sadrzi mene...
Tuomas je Neshvacena dusa kao i svaki umjetnik nasla svoje u ovome bendu, dapace Tuomas cijeli svoj zivot stvara muziku i u muzici je...Escapist, paradise seeker endeed
"A lonely soul an ocean soul"
Tuomas tvrdi kako je Dead boys poem njegoa najosobnija pjesma i najdraza pretpostavljam pa ako ikada cu licno upoznat Tuomasa razgovarat cemo o toj pjesmi xD...
Volim...<3
100% sebe nalazim u svakoj pjesmi i kada umrem zelim da mi pise urezano na nadgrobni spomenik
"I live no more to shame nor me nor you...I m sorry"