Eve

Započeo Ninoslav, Mart 24, 2007, 15:59:02

prethodna tema - sledeća tema

Lomelinven

da, ja sam u najmanju ruku ocekivala klona..... istini za volju...bila bih srecnija sa klonom...nego sa ovom.... ali dobro...to je opet samo moje misljenje

Illusionist

Mislim da cete, ukoliko se ne adaptirate, primiti sve stvari koje NW plasira ubuduce kao negativne umesto kao pozitivne. Ja mislim da ce novi album biti komercijalniji. I once je to bio, ali ova devojka ima slusljiviji glas od Tarje.
Sto se tice komercijalnosti, mislim da je to ok za bend kakav su oni. Tuomas je uvek koektirao sa klasicnom muzikom, popom i metalom. Mislim licno da dokle god ostane prepoznatljiv zvuk NW-a, moze biti upakovan i komercijalan do mile volje. Iskreno razumem ga. Oni sada dolaze u godine i mislim da je zaista glupo ocekivati od njih da se lozakaju da su metal bend, one fore metal je zivot i tako to. Ja ocekujem od njih da naprave komercijalan proboj, ali ne takav da se NW zvuk izgubi, vec tako pametno osmisljene pesme koje ce imati kvalitet. Da se razumemo, komercijala ne znaci shit, vec kvalitet. Postoje razne vrste kvaliteta, dobre i lose. Samo je razlika u tome da li cete umeti da prepoznate razliku..
Ne znam sta bih rekao.

Idiotic Mind

meni je to prilicno losa pjesma
cuo sam i ostale samplove i ona seven days ... je dosta bolja,tako bar izgleda
i ako su i ostale slicne album nece biti propast ali definitivno ce se okrenuti ka komercijali

Half eaten by insects

igorpan

ljudi , ova Eva mi se nije nishta svidjala dok je nisam cuo celu ........ ova pevacica , iako nije sopran ima odlican glas ......

Illusionist

Iako nema ne znam kakav glas, ova pesma predivno zvuci zato sto je oseca.. i to se primecuje..
Ne znam sta bih rekao.

Lost Lullaby

ne znam, smsovala sam se sa Lukom.... ja stvarno zelim da volim Anette jer je cura simpaticna, ali sto vise slusam manje mi se svidja, ovo nije nightwish...ovo je drugi bend :(
Might be waiting for someone,
Might be there for us to see,
Might be in need of talking
Might be staring directly at me.....

DREAMERS NEVER REALLY DIE

Who's the one with the sickest mind....now?

.take hold of your time.
.step into the line.

.from loss into your embrace :heart:.

Ika

Ja sam posle vise dana slusanja zagotivila Amaranth,ali muziku...koja je i  kod ostale 3 je dobra.
Jendostavno,glas mi nikako ne ide...
NW su se pretvorili u prosecan bend koji se vise nicim nece razlikovati od npr. Within Temptation...ili bilo kog drugog mainstream metal benda. Da se ne lazemo... Tarja je bila ono upechatljivo u bendu shto ga je razlikovalo od ostalih benova ovog pravca metala. Sada su samo prosek,koji se slusha onako,usput,kuci,bez nekog posebnog ushicenja...
Jbg,ne mogu da verujem da ovo pishem,ali tako mislim...
Nekad su mi bili omiljeni bend,a sada...sacekacu da cujem ceo album,ali mislim da mishljenje necu menjati...
Ne kazem da ova riba nema glasovne sposobnosti i da sam ocekivala klona ili slicno,ali mogli su bar naci pevachicu koja je sopran,dakle da se drze te koncepcije glasa,nebitno da li bi bio istog kvaliteta kao Tarjin,uvek postoje razlike,ali mislim da su tako mogli ostati dosledni onome sto rade i ne bi doslo do ovakve promene u totalno ordinary tipican fazon danasnjih metal bendova...
Nisam nikada gotivila preterano Tacu,ali sada sam sigurna u ovo sto govorim...
Jednostavno to vishe nije to,i kod mene su definitivno izgubili status omiljenog benda no. 1.

Lomelinven

da se ne ponavljam..svaki deo Ikinog posta je istinit...i pogodjen...

totalno drugi bend...nije samo pitanje kvaliteta glasa.... pitanje i muzikalnosti.... ona mi zvuci tanano..mislim, anet.....zvuci mi tako nekako....poluprazno.... ne znam..posebno u evi..... fali mi jos emocija....jos boja raznolikosti u pevanju... sve je isto ...

Luka

Citat: Child of Bodom poslato Maj 28, 2007, 13:22:07
Tarja je bila ono upechatljivo u bendu shto ga je razlikovalo od ostalih benova ovog pravca metala.

Ovo sam ja oduvek govorio i niko mi nije verovao.. :roll: Sada su najobicniji power/gothic metal bend,koji mi nece dugo ostati u secanju.. :|
Лешина се преко клисуре стровалила, нека сад у смрти пронађе свог господа !!! \м/

Illusionist

Fali ti emocija u Evi?????? Oh, BROTHER :roll:

Ja sam slusajuci ove semplove i tarjin album shvatio da je Tarja bez njih 0, a da Nightwish bez nje moze itekako dobro da funkcionise..

Sopran verovatno nisu izabrali jer su se za ovaj posao prijavile klinke koje misle da znaju da pevaju sopran, ko zna kakvi su to ustvari glasovi bili, ko zna kako izgledaju, ko zna kako se ponasaju. Da budemo iskreni, koja bi iole profesionalna soprano pevacica pristala da peva u metal bendu? Operske pevacice bas i nemaju koncerte svaki dan.

Sto se mene tice, ovo je Nightwish koji je Tuomas u pocetku zamislio. Secate se da je on od Tarje ocekivao clean, a ne sopran. Imaju moju podrsku i da, jedva cekam album. Oni ne stavljaju sve najbolje radove za semplove, tako da na osnovu semplova mogu da tvrdim da ce album da razbija. Cak sta vise ubedjen sam. Glas, priznajem nije nista spektakularno, ali uz ovakav koncept muzike, glas je pratnja, umesto obratno. To sam tek sada shvatio..bio sam slep pored usiju!

Long live Nightwish!
Ne znam sta bih rekao.

Sirius

veruj mi, mogli su oni odabrati perfektan sopran.....
Citat: Child of Bodom poslato Maj 28, 2007, 13:22:07
Ja sam posle vise dana slusanja zagotivila Amaranth,ali muziku...koja je i  kod ostale 3 je dobra.
Jendostavno,glas mi nikako ne ide...
NW su se pretvorili u prosecan bend koji se vise nicim nece razlikovati od npr. Within Temptation...ili bilo kog drugog mainstream metal benda. Da se ne lazemo... Tarja je bila ono upechatljivo u bendu shto ga je razlikovalo od ostalih benova ovog pravca metala. Sada su samo prosek,koji se slusha onako,usput,kuci,bez nekog posebnog ushicenja...
Jbg,ne mogu da verujem da ovo pishem,ali tako mislim...
Nekad su mi bili omiljeni bend,a sada...sacekacu da cujem ceo album,ali mislim da mishljenje necu menjati...
Ne kazem da ova riba nema glasovne sposobnosti i da sam ocekivala klona ili slicno,ali mogli su bar naci pevachicu koja je sopran,dakle da se drze te koncepcije glasa,nebitno da li bi bio istog kvaliteta kao Tarjin,uvek postoje razlike,ali mislim da su tako mogli ostati dosledni onome sto rade i ne bi doslo do ovakve promene u totalno ordinary tipican fazon danasnjih metal bendova...
Nisam nikada gotivila preterano Tacu,ali sada sam sigurna u ovo sto govorim...
Jednostavno to vishe nije to,i kod mene su definitivno izgubili status omiljenog benda no. 1.
slazem se potpuno sa ovim....necu nista vise dodati....
horuse, ne damo se mi....poz iz grcke....
Where is the light? Wonder if it's weeping somewhere...

igorpan

Da , istina je , kada sam cuo sample Eve , bio sam razocaran , sada sam uveren da je ovo ono sto sam zeleo da cujem ....
Slažem se sa Siriusom , mogli su da izaberu sopran ....

Ali , i sami znate koliko je tarja imala nečist engleski, za razliku od ove kod koje su sve reči čiste.....

Bend se razlikuje od prethodnog, i to mnogo..... ali , ne , nije lošiji. Od NW-a očekujem još mnogo albuma i mogu da se kladim da će ova pevačica biti sve bolja i bolja, ovo joj je prvi album sa NW-om i sigurno će im svima trebati neko vreme dok otkriju šta ona najbolje peva i izgovara...
A, čak i da je pevačica Lepa Brena, slušao bih Nightwish zbog najlepših tekstova na svetu !!!

Illusionist

E, da.. najzad mogu da razumem tekst pesme i bez gledanja u lyrics :lol:
Ne znam sta bih rekao.

Idiotic Mind

Citat: PlanetHell poslato Maj 30, 2007, 11:07:35

da...sad se sve razumije

ko ce docekati jebeni septembar
Half eaten by insects

Natalia

meni se pesma ne svidja...
ali uopste
glas nije toliko los,niti muzika,ali jednostavno mi i nije bas nesto
mogu oni mnogo bolje
Silence—I don't want to hear your shit. 
Patience—just wait a little bit. 
Don't cry—your tears mean nothing. 
Help me—I'm looking for something. 
Bleeding—I sink my teeth in. 
Divine—my love of your crimson. 
Nectar—it courses through me. 
Your blood—it's like ecstasy.

Pale, beyond porch and portal,
Crowned with calm leaves, she stands
Who gathers all things mortal
With cold immortal hands

Holding on to you was like holding on to nothing

Winter's Son

mislim da je hteo da izvede neshto na foru kuoleme, ali poshto ana ne zna finski, ondaK 'ajde i ovo... :lol: ....
muzika nije losha, ali ima tu malo NW-a (mislim na gitaru & co. )
Citat: Winter's Son poslato Januar 30, 2009, 18:59:53
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:
"Ja kad serem, serem sa stilom..."

Illusionist

Pa, da.. pesma je skroz drugacija balada od onih koje NW pravi..
Meni se mnogo svidja kako je otpevana..sa mnogo osecaja..

A, opet, pravljena je u dobrotvorne svrhe.. mozda zato zvuci ovako 'dopadljivo'..
Ne znam sta bih rekao.

Winter's Son

:lol: dobar, dobar si :lol:

mislim da je problem fanovima u ovoj pesmi taj shto je ovde drugachiji nachin izrazavanja emocija... Tarja je sve to bacala na srebrn tanjir-pa se sluzi.... ovde toga nema... niti cje ga biti :lol:
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint:

Lomelinven

pa dobro....sto kazu, kako vam drago..

kada cujem onih 30 sekunci eve, cini mi se kao da slusam neki drugi bend....hocu reci...nije pesma losha, ali totalno mi se ne uklapa u njih...

a inace, uzasno je glupo sto su je uradili u dobrotvorne svrhe, a ona se tako brzo nasla na netu....:/ bas bedno.... 

Illusionist

Nasla se za download pre nego sto su je oni zvanicno i pustili u prodaju :/
Ne znam sta bih rekao.

Winter's Son

ni 5, ni 6, nego na Tarjinom sajtu, tj. 4umu :histerija:

Angel Of Light

ironije li :lol: :lol: no dobro,nije losa pesma...
there can be miracles, when you believe...
-----------------------------------------
bila Tarja...muk... :wub: :wub:

LoveGhost

Citat: Illusionist poslato Maj 30, 2007, 11:07:35

to je istina xD ... simpaticna pesma, ali mi je brzo dosadila -.-
"Anette and Tarja should have a daughter together.
Then all the arguments would be over!"

Neke od najgorih stvari ucinjene su najboljim namerama