Kad prave onu zajednichku sliku, pa pochetku certa... koliko joj se na faci vidi da se uprpala... XD
BTW, gde mogu da nadjemo onu uvodnu stvar na servu... onaj pokushaj uspavanke..?
Ko god je radio montazu videa, da se ubije.
Shto duze gledam snimak, sve vishe mislim da, shto se tiche njenog pevanja... Mislim da joj ta pesnichka sloboda ne stoji... Kad je pesma zahtevna ili kad treba da se pusti "signature voice" koji svi dobro znamo, onda se uozbilji i odradi posao... Into the Sun npr... Nemo je tako izvrishtala... majko mila... ne sestro, napisano je i tako treba, zar nisi chula shta je Vuk Karadzic reko... aman... Razumem i da je neko pun emocija u datom momentu, al ja bi ga bolje otpevao, sa sve neispraksovanim glasom... tj, nikakvim glasom... "Letting gooooooo,OOOOooooOOo,oooo" ok, improvizacija na mestu, moz da prodje, al nemoj jusrish sopstveni glas...
Pochinjem da stichem utisak da bolje beva dok skakucje po bini nego stoji mirna...
In for a Kill... refren... /facepalm... mada se vidi da je nekad pevala kako je pevala... ono, kako treba... "Under black water.."
Preskachem pesme, neam vreme da se unesem u ceo cert...
Opa, Fantom

KAKO ME NERVIRA OVA ZENA JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!....

Taman, ali taman krene, onako, divno, kao na EOAE, i onda usere, ali kako ga samo usere... "The phaaaaaaaaaaaaaaaantom of-the-opera-is-here" AMAN, AMAN aman-aman-aman... !!!! Kraj, onaj epski kraj... tachno se vidi da pesmu nije pevala duze vreme... ali zvuchi... 2 nedelje joj dajem da se vrati na staro, pop pitanju FanSoma...
Die Alive, ako usere... ubicju je...
haha, onaj devojachki pretrk na drugu stranu bine....

"Die alive" pred kraj.. zmarci.. al ne toliki... (dobro je proshla)
Until My last breath... jedna od pesama koja se jednostavno treba otpevati u originalu jer je sama po sebi savrshena... naravno to se nije dogodilo... ali to su sitne izmene koje mene zivciraju, a i nisu strashne. generalno highlight certa...
Over the Hills... but yet he deer not say.... lol... definitivno bolje peva kad skache
Generalno, nije loshe, pesme je i bolje mogla da odabere ali ajde... neka joj...
ako se ne uozbilji za sledecju turneju... treninzi, nishta vishe, i manje da se mlati dok peva, improvizacija na nivou, i suptilno, ne ko ovo... 7/10 od mene