Dakle malo cu bit crns ovca ovdje...dakle.... Ovo je malo vise rant ali xD
Kak mozete rec to za DPP??.....Ili je to samo radi Anette??...Lol ce se za sljedeci album ovaj forum srusit zato lol....
Prvo i prvo PATP .... To je nesto najepicnije sto sam ja ikad cuo u svom zivotu..Tako savrseno konstruirano tako kompleksno tako....Prenese na tebe svu muku i bol ... sve osjecaje.....Pjesma prozeta svime i svacim..Orkestrom, violinama ( Specijalni gost u Hartwallu je bio Violinist poznati finski i majstorski odradio nastup ) svim....Neznam sto vise trazite od pjesme od ovog..zbilja upotpunjeno zavitlano velom tajne Tuomasa H. i poslano u prodaju

...Neki kazu da je preteska ali zaista je pre epic
Bye bye beautifull- Oke to je pjesma za koju se jedino ne slazem....Pjesma upucena Tarji i...Ne razumijem, mislio sam da su na Pismima stali kad ono preko pjesme.....To ja cak mislim da je Bila Marcova sarkasticna idea svojstvena njemu lool..ali nije na meni da ulazim xDxD
Dakle....Ova pjesma je samo udar Na Tarju....neki ce rec zajebancija cista...ja...osobno ne volim stvar iz tog razloga but hey....to nije razlog da ne volite ovaj Masterpiece od Albuma...

Cadence OF the last breath... Savrsena..ritam, muzika ukomponirano u pjesmu savrseno melodicna... Ne kuzim sto fali lol..
Master passion greed - Odlican Marcov glas... zesca stvar rullaaa skrozzz......
Eva...pjesma koja gane svakog u dusu sigurno... prekrasna stvar......
Ma uglavnom da ne komentiram sve bas stvari ja ne razumijem vas koji to govorite.... Ne razumijem lol.....Anette je savrsena otpimisticna osoba....Tarja je uvjek bila ko ice queen prema publici... Anette je topla. zraci pozitivizmom i performanicma na stageu...savrsena je....tko mi to opovrgne dobi pljusku xDxD ne...salim se

:D....... Nego..jest Tarja ta koja je dala ID Nightwishu ali ....jendostavno zbog Marchela i zbog toga jer je Tarja bila kakva je bila to se dogodilo i sad sto bi bilo da su trrazili sto ko Tarja pjevacicu.ne trazili su drugu.......
Mislim to bi donekle u neku ruku usporedio s Metallicom.... Prva 4 albuma true trash metal psolje toga u sto se razvilo se razvilo...Ali i dalje ako su se promijenili , i dalje su ostali obozavani zbog muzike koju rade...I dalje im ljudi dolaze..ne zbog njih nego zbog muzike koje proizvode.....