"It is for me so wonderful to tell you that yesterday, July 30th at 16.28, mine and Johan's son was born ;=)He was 52 cm tall and his weight was 3930 grams.We have tried to get him out the natural way since tuesday and used different methods, but like with my first son, I didn't get enough strong contractions so it was decided to finally get him out through a c-section.We all are just fine but still in the hospital where we are resting and just being so happy to have this beautiful and precious boy with us. Life is so wonderful and I am so, so happy and just floating with joy ;=)"- Anette
Ponestalo im je razloga za pljuvanje.Ja apsolutno smatram da njoj u Najtvišu nije mjesto jer njihova muzika jednostavno zahtijeva (tj. zahtijevala je) potpuno drugačiji vokal da bi emocije koje je sadržala bile prenesene na najbolji mogući način. Ona je imala pravo da konkuriše za mjesto pjevačice kao i svako drugi, došla je na mjesto jedne sjajne pjevačice, trudi se koliko joj mogućnosti dozvoljavaju (i dok i njoj, d' izvinete, guzica ne zine za pare, ako već nije) - Tuomas je taj koji ju je izabrao. Prebolite Tarju već jednom, majku mu. Kritikujte njen glas koliko hoćete, to je u redu, ali ste dosadili i bogu i ljudima sa potpuno bespotrebnim pljuvanjem.Moja dva dinarsaurusa.
Sinovi uvek lice na majke, didn't ya know that?
Jaaaadno
Zivi svoj zivot najbolje shto mozesh a drugima isti zagorchavaj, naravno, najbolje shto umesh :saint: "Ja kad serem, serem sa stilom..."
NEMO
Ako mu mama bude pevala uspavanke, utom više.
Haha, jeste značenje reči malo zeznuto, ali ime ima lep prizvuk.Odmah se setim Finding Nemo i 20000 milja pod morem...Ali ne slušajte mene, nisam neki kriterijum. Meni se često dopadaju uvrnuta imena
Da li znate kako je nasa voljena pevaljka nazvala svoje tromesecno cedo?Ne znate?Pogadjajte...NEMO