Da znas da bi mogla malo da smanjis to pljuvanje.... mislim ok je da imas argum,entovane odgovore ali opet ti si malo pri vecim emocijama pa tako burno reagujes....kao da ti je Anete rod.... posesivna si...
I da....MWS ce biti bolji od DPP.... vokalno ce sigurno biti bolji...
a ja ti kažem da pljuvanje neću smanjiti...svatko na ovom forumu pljuje po kome hoće i kako hoće,dakle,i ja ću pljuvati po kome hoću...
Zašto ja ne bih radila ono što drugi rade?
And s druge strane,šta me briga i ako summer storm bude bolji po vokalu...kad bi mi prosuđivali kvalitetu muzike samo po glasu pjevačice,onda bi svi slušali samo pavarotije i raznorazne operne dive...ponekad netko ko nema reprezentativan glas,učini više nego netko sa školovanim glasom...prije sam strašno voljela slušati Dido,a ona uopće nema neke glasovne mogućnosti...međutim,ima divnu,melanholičnu boju glasa,zna se unjeti u ono što pjeva,ja sam nekad plakala na njezine izvedbe...dakle,ne zavisi to u tolikoj mjeri od raspona nečijeg glasa ili sličnih stvari,već od toga kako on to interpretira,prenese onima koji slušaju...
a što se tiče onoga da preburno reagujem...možda ti se čini zbog velike količine uzvičnika koje ubacujem....smanjit ću malo njihov broj