... no comment. xD
Posle ovoga pocinjem da mislim da mozda problem uopste nije bio u Tarji, ili u Anette, vec u prvobitnim clanovima benda(a tu prvenstveno mislim a Tuomasa i Jukku).Kako je moguce da su vec posle 2 nepune godine poceli da se svadjaju??!
Meni je ovo bilo sumnjivo od stara...
mislim, kako to da se WT drzi ovih godina bez ovakvih sranja? Mislim, mozda zato shto nisu "toliko" poznati... Kontam da ni u NW nije bilo problema ovakve prirode na Wishmastour ili na Tour of the Century, pa chak ni na Once upon a Tour samo da se nek inisu toliko uzdigli iznad ostalih...
mislim, u onoj Knjizi NWa se vide reakcije i Marca i Emppua i Jukke i Tuomasa po pitanju pisma i shutiranja Tarje...prochitajte to i videcjete o kome govorim...
a razlozi Anettini da uzme menadzera su poprilichno isti kao i Tarjini, s tim shto anetim menadzer nije ujedno i njen muz, a i tuomas nije ludo zatreskan u nju kao shto je to bilo sluchaj sa Tarjom (informacije iz prve ruke - znam o chemu govorim)...
i tako to.. za godinu dana... ne, za album, pa chak i dva, NW puca uveliko, NWa necje biti do 2015 ne zato shto cje neko da pogine i bla bla, vecj zato shto cje "osnivach" da skonta koje je sranje od benda napravio svojim odlukama...
Viva la Idiotizmija...