Iskreno, slazem se sa Miloshevim postom, ali to nije glavni razlog... Frum jeste bio tu kada se sve to deshavalo, to znash i sam Miloshe, ali mi smo tad ili bili u srednjoj pa dzabalebarili po ceo dan, pored toga shto nas je i intersovao NW, svi smo svima bili novi, voleli smo muziku i ona nas je spajala... Zene su balavile za Tarjinim kostimima, vokalnim sposobnostima i ne znam ti ni ja shta sve, dok smo mi pokushavali da budemo kul... Realno...Stariji od nas su vecj bili na faxu i pohvatali konce oko ispita pa ih u to periodu i nije bilo... Ali da se svako muvao sa svakim to jeste... Ali ne postoji razlog zbog kog bih ja batalio da dolazim na VoW... Ko god s kim god bio u vezi... Sam ovde skoro 8 godina, bio tu od samog planiranja i vucaranja josh na officialnom NW forumu, preko onih free, ED.net pa dovde... Ako nishta drugo, bar, sopstvenog ispunjenja radi, mogu chitati stare postove, smejati se i piti kafu... Jer znam da vlasnike vishe od pola tih postova cju videti opet za koji mesec, jer, nisu svi U Bgu... A to shto se vi po Bgu ne skupljate ko nekad - to nije moj problem... Nikad, ali nikad ne bih odbio kafu s nekime od vas, ili, daleko bilo, pijanchenje... Ali ja sam u Ni, a vi ste gore...
A i kad smo vecj kod toga, ne zelim da stvaram sad tenziju ili bilo shta, ali shta je koji djavo sa tvojim srceparjucje, bolesno direktnim, bez pardona ni dlake na jeziku, postovia u poslednjih par meseci... Kao da se neshto mnogo loshe desilo tebi, lichno, ovde pa bacash h8... Ili smo svi mi obnevideli neko deshavanje...
Msm, meni si stvarno gotivan, i mno sam se iznenadio kad sam te video onaj dan kad sam dolazio, al brate... Chisto ono... ako te je neko povredio, telefon radi u oba smera....