Kako ste poceli slusati Nightwish,kad ste ih prvi put culi,vas prvi utisak, zasto ste ih poceli slusati :?: :?: :?:
Uhh....Ja sam prvi put čula ZA nw u zabavniku (eto....nije bravo), ali tada (a to je bilo jaaako davno) sam imala predrasude prema metalcima i mislila sam da se drogiraju i poštuju satanu i šta sve ne (u petom razredu sam bila fensersko odbačeno derište koje nije poštovalo svoju individualnost i htelo da se pošto-poto uklopi i ima više od dve drugarice -.-). Mislim, tada sam slušala Natašu Bekvalac (to je moja najmračnija tajna). Onda sam, prošle godine negde početkom novembra (ili kad je već bio onaj raspust) bila kod sestre i ona mi je bezveze rezala neke pesme sa kompa, između ostalih I wish I had an angel i Litijum od evanescence-a. Pesma mi se dopala, ali Markov glas me je pomalo plašio (gle ironije, sada zastupam mišljenje da je njegov glas jedino za šta vredi slušati pomenutu pesmu) i Tarijni delovi su mi bili kao neko ,,osveženje". NaxSwanheart mi je rekla da potražim neke druge pesme, jer ima i boljih od angela. Išla sam na yt, i nabasala na nemo, koja mi se nije svidela, a zatim i na stari video sleeping sun. Ja sam mislila da je SS sa Anet, jer Tarja nekad i Tarja sad meni ni malo ne liče, a Anet nisam ni znala kako izgleda. U međuvremenu sam sve ispozaboravljala, Nataši sam napisala neku poruku samo da bih je otkačila, a onda smo se i posvađale na mizuchiju oko toga koja je bolja-Tarja ili Amy Lee

Iiiiiii.....onda, negde krajem aprila, prevodila sam neki intervju ili šta već za vampire fans, gde sam bila pisac, i usput slušala muziku....i odjednom sam uhvatila sebe kako ubrzavam litijum na plejlisti jer je sledeći angel. Šlogirala sam se xD
Počela sam da ih slušam....eto, spontano. Nisam ni znala šta radim

A sada ih slušam zbog divne muzike, tekstova, Tarjinog (i Markovog) glasa.....